Cum am început…
SC. STEF JIV PROD IMPEX SRL este o companie cu o vastă experiență (peste 25 de ani) în comercializarea produselor de marochinarie, blănărie și pielărie.
Unde am putea găsi o pălărie/haină de blana potrivită pentru o anumită ocazie, pentru o anumita ținută sau pentru un anumit stil? Doar intr-un magazin specializat, care oferă o multitudine de modele, culori și stiluri www.palarii-blanuri.ro ,este locul potrivit pentru a găsi pălăria sau haina potrivită!
Faceți un tur al secțiunilor magazinului nostru online. Exprimați-vă parerile si criticile sau contactati-ne, pur si simplu, prin modalitățile puse la dispoziția dumneavoastră în sectiunea Contact. Nu costă nimic. Just enjoy! Sau ne puteți găsi în incinta magazinului ”BUCUR OBOR” la standul nr 084.

Ce ne motiveaza in fiecare zi…
Ne preocupă grija permanentă de a pune în valoare individualitatea, personalitatea și stilul tău vestimentar.
Articolele din blană naturală le gasiți în incinta magazinul nostru ”Bucur Obor” dar se pot executa și pe bază de comandă (culoare/dimensiuni), masurile la sediul magazinului iar în maxim 4 zile lucrătoare, produsele vă vor fi livrate la domiciliu.